Om Jänkare.se

Välkommen till Jänkare.se

Den här sidan drivs av mig som ett litet hobbyprojekt och vem är jag då, undrar du säkert?

Jag heter Lasse och har även firman RPM Racing. Det är därför som det kommer att stå ”jenkare (at) rpm-racing.se” på den eventuella E-post som du får av mig. Webbdomänen har ju ett ”ä” i sig och det gillas inte av de manicker och mojjänger som har hand om E-post.

Det är likadant med webbadressen. Skulle det någonstans stå ”xn--jnkare-bua.se” så ska du inte bli orolig, den webbadressen är det man får stå ut med för att kunna ha ett ”å”, ”ä” eller ”ö” i domännamnet 🙂 Men för att nå sidan så fungerar det utmärkt att bara skriva in ”jänkare.se” i din webbläsares adressrad.

Jag hoppas att du kommer finna sidan intressant och ha nytta av den. Att annonsera kostar ingenting och är du arrangör av ett event som skulle passa in i evenemangskalendern, så tveka inte på att fylla i formuläret för nytt evenemang så lägger jag in det i kalendern så fort jag hinner.

Mvh: Lasse Svensson